100% чисти етерични ЧАКРИ масла – Комплект от 7 части

Код на продукта:  
75.00 лв.

Крайна цена с ДДС:  • Медитация
Методи и практики
Комплект чакри масла

Редовната употреба хармонизира и балансира вашата психофизическа система. Чудесен подарък, който в буквален и преносен смисъл ще накара енергията ви да тече отново!


В нашето тяло има 7 важни енергийни центъра – чакри. Думата чакра буквално означава „колело“. Така че една чакра всъщност е въртящо се колело от енергия. Когато тези 7 чакри са в баланс, ние се чувстваме енергични, жизнени и щастливи!

Може да се случи, че енергията вече не тече правилно (запушване), тогава можете да получите всякакви физически и/или психически оплаквания. Ето защо е важно нашите чакри да текат добре. С етерично масло, което засяга определена чакра, можете да освободите енергия и/или да премахнете блокажи. Точно това правят тези масла, настроени към отделните чакри с цел да накарат енергията ви да протече отново!
 
• Комплект чакри масла съдържа 7 шишенца
• 100% етерично масло
• Съдържание на едно стъклено шишенце 10 ml
• Може да се използват и смесено

„Just be you“ е етерично масло, което засяга вашата 1-ва чакра (коренна чакра). Базовата чакра е един вид основа, чрез която човекът е свързан с енергията на земята. Чувство в безопасност и безстрашност. Когато сте блокирани, тревожни или тъжни. Това етерично масло от бергамот  дава самочувствие, сила и помага при тревожност и тъга.

„Feeling good“ е етерично масло, което засяга вашата 2-ра чакра (сакрална чакра). Тази чакра се грижи за нашите емоции, страст и сексуалност. Когато си блокиран си схванат, затворен и ти липсва хъс за живота. Това етерично масло от здравец  ви помага да се чувствате добре, разсейва лошите мисли и ви дава жар за живот.

„You are doing fine“ е етерично масло, което засяга вашата 3-та чакра (слънчев сплит). Тази чакра се грижи за нашата сила на волята, самочувствието и правенето. Когато сте блокирани сте срамежливи, имате малко самочувствие и сте пасивен. Това етерично масло от градински чай дава самочувствие и воля, насърчава ви да го правите.

„Lots of love“ е етерично масло, което засяга вашата 4-та чакра (сърдечна чакра). Тази чакра представлява нашата любов, доброта и обич. Когато си блокиран, ти си самотен, огорчен и критичен. Това етерично масло от мандарина помага при тъга, гняв и стрес и ви кара да се чувствате добре.

„Еxpress yourself” е етерично масло, което засяга вашата 5-та чакра (гърлена чакра). Тази чакра гарантира, че можете да изразите себе си добре и да кажете това, което мислите. Можете също така да се изразите добре в художествена област. В случай на запушване се затваряте. Това етерично масло от иланг-иланг помага за релаксация, има стимулиращ и чувствен ефект.

„Follow your dreams“ е етерично масло, което засяга вашата 6-та чакра (челна чакра). Тази чакра представлява прозрение, визуализация и интуиция. При запушване нямаш зрение, прозрение, лоша памет и третото ти око е затворено. Това етерично масло от сладък портокал  има укрепващ ума ефект и подхранва душата.

„Peace and harmony“ е етерично масло, което засяга вашата 7-ма чакра (коронната чакра). Тази чакра означава мъдрост, осъзнаване, едно с Вселената. С блокажа си си апатичен и не си отворен за нищо ново или духовно. Това етерично масло от тамян осигурява спокойствие и релаксиращо усещане.

Как да използвам?

Директно: Можете да вдишвате аромата директно от шишето или от ръцете си, за да повлияете бързо на настроение или емоция.
Чрез висулка с ароматен камък, лава (бижута) или масло: 4-5 капки.
Чрез дифузер: Това е най-лесният начин да разпръснете маслото в стая.
Върху кожата си: Масажирайте съответната чакра с 1-5 капки, много ефективен метод за активиране на вашата чакра.

ВНИМАНИЕ
Етеричните масла никога не трябва да се използват в очите или в ухото. Ако се появи зачервяване или дразнене върху кожата, когато се използва върху кожата, нанесете растително масло върху тази област и разредете маслото от чакра следващия път, преди да го нанесете върху кожата.

Защо са предупредителните символи на етикета?
Предупредителните символи върху чистите етерични масла се изискват от закона, тъй като това е изключително концентриран продукт и следователно трябва да се използва разумно. В малки количества етеричното масло е полезно и/или приятно, но в големи количества може да бъде токсично. Освен това етеричните масла съдържат естествено алергени, които предизвикват алергична реакция поради високата концентрация. Оттук и предупреждението. Добър пример е кафето. Кафето съдържа кофеин. Няколко чаши кафе на ден е хубаво, но ако пиете по 100 на ден, това е много вредно за вашето здраве.

Размери
Черна кутия 18,5 см х 7 см. Всяко шишенце е с височина около 6 см и диаметър 2,5 см.

Нето тегло
1 кг
 

Свързани статии

Етерични масла за засилване на йога практиката ви


Тъй като това е начин на живот, вероятно ще откриете, че винаги живеете по йогийски принципи. Въпреки това, когато стигнете до постелката си, за да отделите малко време за себе си, за да се свържете отново, е вероятно, че докато включите малко от всички тези различни намерения в една практика, може да има конкретно такова, за което имате предвид във всяка отделна практика. Нещо конкретно. Следователно е вероятно да променяте фокуса всеки път, когато тренирате. Работата с етерични масла може да ви помогне да се настроите на това намерение.

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите