СТАТИИ

5 невероятни предимства на оргонните пирамиди


Пречиства жизнената енергия
Във всяка нация по света има схващане, че навсякъде около нас има енергия. Тази енергия всъщност е жизнена сила, същата енергия, която ви е създала. Тече навсякъде около вас и във вас, непрекъснато се променя, трансформира и се движи – въздейства върху вас толкова, колкото вие въздействате на жизнената енергия. Работата е там, че при толкова много промени в света, природата, около вас и във вас, често жизнената енергия във вашия дом, работно място или в тялото ви се замърсява от нискочестотни вибрации. Точно тук са полезни оргонните пирамиди. Те работят като филтър, жизнената енергия протича през тях и всички смущения в потока изчезват.
Удивително, нали?

Облекчава стреса и тревожността
Постоянно будни, защото сте имали стресиращ ден на работа или се тревожите твърде много за нещата, които са били или биха могли да бъдат? Знаем, били сме там! Борбата със стреса и тревожността е изтощителна битка. Ако нищо не работи, това може да е знак, че жизнената сила в дома ви не тече правилно. Това означава, че трябва да възстановите мира в дома си. Оргонните пирамиди ще възстановят мирната, ведра енергия във вашия дом. Никога няма да има място за безпокойство и стрес във вашия дом, когато жизнената енергия в него ще тече необезпокоявано и правилно.


Лекува хронична умора
Ако сте постоянно уморени, дори и да спите достатъчно, основно предупреждение! Нискочестотните вибрации са навсякъде и ако са намерили начин да взаимодействат с жизнената енергия в тялото ви, може да има блокиране в чакрите ви. Хроничната умора е често срещан симптом и най-лесният начин да се справите с нея е да си помогнете с мощната оргонна пирамида и да пречистите жизнената енергия във вас.

Предпазва от ЕМП
С всички най-нови технологии, съчетани с влиянието на сайтовете за социални медии върху живота ви, не е чудно, че не можете да живеете без телефона си. Просто се огледайте около себе си. Компютри, лаптопи, смартфони, зарядни устройства, телевизори, вие сте заобиколени от ЕМП. Ето защо е чудесно да имате у дома оргонни пирамиди, защото уникалният начин, по който филтрират енергията, може да ви помогне да се предпазите от ЕМП.

Помага в дейности за личностно израстване
Ако смятате, че напоследък сте били нефокусирани в медитациите си, оргонните пирамиди могат да ви помогнат! Особено ако вашите ритуали у дома не са работили. Като пречистите и оставите жизнената сила в дома и тялото ви да тече необезпокоявано, вие ще успокоите ума си и ще се съсредоточите по-добре, помагайки ви да изпратите намеренията си към Вселената!


Превод: Va Nessa

 

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите