СТАТИИ

8 лечебни растения за любовно наричанеВажни предупреждения:


1.
Моля, винаги внимавайте, когато използвате билки и растения. Никога не консумирайте нещо, в което не сте 100% сигурни. Ние не сме медицински специалисти и не твърдим, че сме такива. Не бива да се пренебрегват съветите на лекар и билкар.
2.
Използвайте любовно наричане с намерение да привлечете най-подходящите хора и събития само и единствено за вас самите, без да опитвате намеса в чужда съдба. Не насочвайте наричането към конкретен човек, защото така ще навредите и на него, и на себе си.

Ако искате да разрешите ситуация с точно определен човек, направете наричането с намерение безусловната Божествена любов да излекува отношенията ви, независимо от развръзката – да бъде по волята Божия, за най-висше благо на душите ви и Цялото.


Дафинов лист (лаврово дърво)Може да използвате дафинов лист в любовни наричания за предпазване от изневяра. Той ще помогне нито вие, нито партньорът ви да изневерите. Ако партньорът ви желае, отидете заедно до дафиновото дърво и откъснете едно листо заедно. Скъсайте листото наполовина и всеки да запази по една половина, за да сте сигурни, че ще останете верни един на друг.

Ако нямате партньор и искате да намерите споделена любов, напишете каквото искате върху дафинов лист и го изгорете, докато мислите силно за това желание. Преживейте го емоционално, но не с визия за конкретен човек, а с намерение за най-подходящия за вас партньор. Ако намеренията ви са достатъчно ясни и чисти, лавровият лист ще помогне да се сбъдне желанието ви.


 

Кардамон


Силите на това растение се използват във вече установена двойка, когато привличането е утихнало. Счита се за афродизиак и като цяло носи късмет в любовните отношения.

За да направите силен любовен талисман, сложете кардамон, розови листенца и цветя от лавандула в червена торбичка и я носете със себе си. Когато се срещате с партньор, с когото имате добра емоционална връзка, този талисман ще увеличи привличането помежду ви.

Роза


Тя е царицата на цветята и върховното цвете на любовта. Тя се използва от векове, за да символизира романтична любов и привързаност.

Смята се, че белите рози носят устойчивост и щастие на младоженците. Ето защо те се включват в сватбените букети. Червените рози често се използват като съставка в любовни ритуали.

Шипката е от семейството на розите и също има енергийни свойства, освен добре известните й лечебни. Нанижете сушени шипки на конец и ги носете като гривна с мъниста, за да насърчите късмета си в любовта. Освен това, шипката ще покани услужливите и дружелюбни духове да се нанесат във вашия дом.

Копър


Копърът е чудесен за разбиване на уроки, особено в любовния живот. Разпръскайте го в четирите ъгъла на дома си, за да разсеете всяка негативна енергия, която може да е била насочена към вас.

Копърът също ще привлече романтично настроение. Направете си вана, като добавите масло от копър или малко пресен копър. Докато сте във ваната, потоянно мислете за себе си колко сте прекрасни. Така ще увеличите своята привлекателност. Ако нямате вана, можете да направите същото под душа.Използвайте копър, за да разсеете завистта. Наложете малко изсушен или пресен копър върху лицето си, за да държите настрана негативни хора, които може да ви завиждат. Ако самите вие изпитвате ревност, завист или емоционален дисбаланс, често помирисвайте етерично масло от копър, колкото е необходимо, докато разсеете тези чувства. Това уханно растение ще ви донесе и късмет, така че носете малко в джоба си, ако отивате на първа среща!

Копърът е една чудесна билка за любов и може да се добави към всеки талисман, свързан с романтика, физическо привличане и любов. Добавете малко копър към чаша гореща вода и помислете за вашето усещане за любов, което искате да дойде в живота ви. Пийте чая, когато изстине, и ще привлечете любов към себе си.

Използвайте този чай като любовна отвара за по-хармонични отношения с определен човек, но само при доказано взаимни чувства!

Мак


Маковете се свързват с плодородие и изобилие. Ако имате проблеми и имате нужда от напътствия в любовта, макът може да ви помогне. Вземете пълна глава маково семе и направете малка дупка отгоре. Запишете вашата дилема или въпрос на лист хартия. Поставете парчето хартия в главата на мака и го поставете под възглавницата си. Когато си легнете, помислете силно за проблема, който ви безпокои. Докато спите, оставете мака и вашите сънища да ви насочат към отговора.

Използвайте маково семе в ритуали и наричания за плодородие. Яденето на маково семе може да помогне за увеличаване шансовете ви за зачеване.

Плумерия (франжипани)


Използва се в ритуали, свързани с енергиите на Венера, като наричания за красота, приятелство, радост и любов. Цветовете й са особено подходящи за наричане, което се отнася за романтична любов.

В миналото често са използвали плумерия в наричания, свързани с далечна любов. Например, ако обичате моряк и искате да го върнете близо до вас. С това цвете може да правите наричане, свързано с отношения на дълги разстояния, но отново с намерение събитията да се развият по най-добрия начин за двете души, по волята на Твореца. Ако тази връзка приключи, изгорете цветовете, за да възстановите мира и хармонията в себе си. Този ритуал осигурява успокояваща енергия, която може да ви помогне да се излекувате.

Корен от ирис


Коренът от ирис, известен още като корен на кралица Елизабет, носи късмет в любовните взаимоотношения.
Той може да увеличи вашия магнетизъм и да привлече хората към вас, но внимавайте с това негово свойство.

Вземете вана с малко корен от ирис на прах в нея, преди да излезете на среща с партньора си, за да увеличите чувствата на привличане между вас. Може също да поръсите малко от този прах върху дрехите си, за същия ефект.Ако искате да намерите приятелство, може да използвате корен от ирис. Това ще помогне за увеличаване на вашата популярност и личен успех, като същевременно подпомага комуникацията и отварянето на диалог. Направете талисман с корен от ирис, кориандър и жасмин, за да привлечете любов в живота си.

Ако вече сте в любовна връзка, коренът от ирис ще поддържа тази любов стабилна и ще привлече повече любов към вас.
Не прилагайте корен от ирис за вътрешна употреба – причинява силен дискомфорт.

Портокал


Следващия път, когато ядете портокал, запазете кората и я изсушете, зa да имате винаги в комплекта си с магически съставки. Ако някой има нужда от помощ да вземе решение в любовна ситуация, портокалите са добър избор.

Ако правите любовен талисман, добавете сушена портокалова кора или портокалови цветове, за да подпомогнете най-подходящия избор за себе си и човека до вас. Портокалът помага за изясняване на ситуациите и в същото време ще ви донесе късмет. Ако имате проблем и трябва да вземете решение за любовна ситуация, вземете вана с портокалова кора.

Портокалите са чудесни и при ритуал за плодородие. Те са свързани с Гая и символизират плодовитост, тъй като дърветата могат едновременно да носят плодове и да цъфтят.
 
Молитва за любов


Помнете, че любовта е многоизмерна и идва в много и различни форми. Романтичната любов не винаги трябва да заема централно място, дори напротив – колкото може, по-рядко. Защото когато изначалата, всеобща любов изпълва дните ни, романтичната любов се появява и подхранва от само себе си.

Предлагаме ви тази молитва за любов. Може да я приложите към всяка форма на любов, която искате, независимо дали това е романтична любов, любов към себе си, любов към семейство и приятели или дори любов към вашия домашен любимец.
 

Молитва за любов


О, благодатна Богиня, Майко наша,
О, милостиви Боже, Баща наш,
Дарете ме със здраве, сила и любов,
Подкрепете ме в предстоящите предизвикателства,
Споделете своята Божествена мъдрост,
Научете ме да уважавам всичко и всички,
Напомнете ми, че най-голямата сила е Любовта.

Нека любовта ми расте безгранично –
Тя е символ на силата, която изпълва сърцето ми.
Да бъда търпелива и милостива,
Щедра и доверчива към всичко, що е добро.
Нека Любовта ми бъде устойчива и защитена.
Така да бъде!

По статията работи: Анна Бончева

Безплатна доставка

За цялата страна на покупки над 100 лв.

Право на връщане

В рамките на 14 дни, при пазаруване онлайн

Проверка на пратка

Проверете стоката, преди да я платите